Майже 6 тис. неповнолітніх волинян отримали «ідентифікаційні коди»

Майже 6 тис. неповнолітніх волинян отримали «ідентифікаційні коди»

27.11.14 12:59 0 707
Упродовж 2014-го за реєстраційними номерами для своїх неповнолітніх дітей звернулися 5 тис. 996 волинян. Інформацію про всіх неповнолітніх платників податків за заявою їхніх батьків чи опікунів внесено до Державного реєстру фізичних осіб. Відповідні статистичні дані оприлюднили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Потреба в реєстраційному номері облікової картки платника податків в учнівської молоді виникає щоразу, як тільки дитина вирішила вступити до спеціального чи вищого навчального закладу, або за інших життєвих обставин. Незабаром нагода скористатися реєстраційним номером випаде старшокласникам шкіл та випускникам середніх навчальних закладів під час реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Отож, щоби не створювати стресових ситуацій для дітей, у ГУ ДФС у Волинській області нагадують: батькам усіх учнів-старшокласників варто заздалегідь подбати про реєстраційний номер облікової картки платника податків для своєї дитини.

Необхідні роз'яснення щодо заповнення документів можна отримати у центрах обслуговування платників при податкових інспекціях області. Картку платника податків із присвоєним реєстраційним номером можна отримати за п'ять днів.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Окрім дорогих гаджетів,діти ...

КОМЕНТАРІ