В Луцьку на сесії підтримано Програму міжнародного співробітництва та залучення міжнародної технічної допомоги на 2015-2016 роки

В Луцьку на сесії підтримано Програму міжнародного співробітництва та залучення міжнародної технічної допомоги на 2015-2016 роки

27.11.14 12:00 0 625
На сесії міської ради начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віра Кудрявцева відповіла на запитання депутатів, що стосувалися основних проектів Програми міжнародного співробітництва та залучення міжнародної технічної допомоги на 2015-2016 роки.

Вона зазначила, що пріоритет надається проектам, які сприяють розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва в галузі економіки, а також здійснення заходів, що сприятимуть покращенню рівня екологічної безпеки, охорони здоров'я, науки, освіти, культури, туризму та інших сфер суспільного життя мешканців Луцька. Віра Кдрявцева детальніше розповіла про найвартістніші проекти. Зокрема, “Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку”. Саме завдяки проектній діяльності, місто отримало 722 тисячі євро грантових коштів, реалізовуючи 8 проектів у 2013-2014 роках .

Депутати та міський голова Микола Романюк відзначив позитивні напрацювання управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності та зазначив, що Програма міжнародного співробітництва та залучення міжнародної технічної допомоги на 2015-2016 роки дасть можливість додатково залучити для розвитку міста понад 20 мільйонів гривень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фестиваль Jazz Bez ...
Наступна новина: На Львівщині зіткнулися ...

КОМЕНТАРІ