Визначено місця,де у Луцьку планують облаштувати паркувальні майданчики

Визначено місця,де у Луцьку планують облаштувати паркувальні майданчики

27.11.14 15:40 0 691
Депутати міської ради під час засідання 66-ї сесії затвердили перелік спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у м. Луцьку.

Згідно з цим рішенням передбачається виділити 24 ділянки на вулиці Градний узвіз, Винниченка, Ковельській, Глушець, Плитниця, 10 (Замкова площа), Драгоманова, Івана Огієнка, Кривий Вал, Кравчука, Карпенка-Карого, Замковій, Конякіна, Дубнівській, пр. Волі та Відродження.

Директор КП “АвтоПаркСервіс” Тарас Бас зазначив, що буде проведено конкурс на визначення суб'єктів господарювання, що надаватимуть послуги з паркування автомобілів. Вони ж сплачуватимуть до міського бюджету паркувальний збір. Орієнтовно ця сума становитиме більше одного мільйона гривень. За його словами, на цих майданчиках буде встановлено паркомати, де люди вноситимуть плату за стоянку.

Тарас Бас повідомив, що прийняття цього рішення спрямоване й на впорядкування паркування автотранспорту на вулицях міста у відповідності до вимог чинного законодавства.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що це - хороший крок, який дасть можливість впорядкувати паркування автомобілів на вулицях міста. За його словами, створення паркувальних майданчиків дасть можливість поповнити міський бюджет. За його словами, це додаткові кошти на розвиток Луцька. Микола Романюк навів приклад міста Кам'янець-Подільський, де за рахунок збору плати за в'їзд в історичну частину міста вдалося залучити близько трьох мільйонів гривень. Він повідомив, що ці кошти спрямовують на реконструкцію архітектурних пам'яток.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ