Волинські свободівці доставили матеріяльну допомогу захисникам Маріуполя

Волинські свободівці доставили матеріяльну допомогу захисникам Маріуполя

27.11.14 10:16 0 739
25 листопада 2014 року свободівці з Волині доставили черговий гуманітарний вантаж бійцям, що обороняють донецьке місто Маріуполь. Супроводжував вантаж голова Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська свободівець Сергій Коба.

Загалом захисники Маріуполя отримали 20 тонн вантажу: светри, шкарпетки, термобілизну, куртки, крупи, овочі, сало, тушонку, консервацію, солодощі, чай, каву, засоби гігієни, медикаменти, а також три тонни бутильованої води.

"Нас зустрічало похмуре місто, оточене нашими хлопцями та оповите сильним морозом. Але тепло стало відразу від радісних посмішкою наших воїнів та волонтерів. Десь за Маріуполем декілька разів було чутно вибухи. Це виявилось нормальним явищем для місцевих, чого не скажеш про нас. Найприємніше було зустрілися на блокпостах та оборонних рубежах з нашими волинськими захисниками та передати їм все необхідне. Шкода, що не можу озвучити їхні імена, але вони з Любомльського та Горохівського районів", – поділився враженнями Сергій Коба.

За словами свободівця, більшу частину допомоги вивантажили на склад, щоб не зіпсувалася через морозну погоду, а вже від завтра все будуть доставляти на першу та другу лінію оборони.

Захисники Маріуполя передали щиру подяку та вітання мешканцям Волині, а також усім, хто долучився до збору і відправки вантажу.

Найбільшу допомогу зібрала громада Луцького району – близько 15 т. Активно долучилися і громади Володимира-Волинського та Ківерцівського району. Громада Ківерцівщини збирала допомогу за благословення митрополита Луцького та Волинського Михаїла, а організував збір капелан свободівського батальйону "Січ" Олександр Вронський. Великотоннажний автомобіль для доставки вантажу надала фірма "Осттрансавто", керівником якої є Віталій Данилюк. Нелегкий шлях у сотні кілометрів разом із вантажем та Сергієм Кобою здолав водій Ростислав Якубук.

Волинський обласний комітет гуманітарного забезпечення війська дякує кожному жителю Волині, який допомагає та підтримує українських солдат у боротьбі з агресором.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Купівля-продаж товарів ...

КОМЕНТАРІ