В Житомирській області у Романівському районі міліціонери викрили парубка,який взяв "кредит" у… сусідському гаражі

В Житомирській області у Романівському районі міліціонери викрили парубка,який взяв "кредит" у… сусідському гаражі

27.11.14 14:29 0 590
Правоохоронці встановили особу чоловіка, який спочатку викрав в односельця 10 тисяч гривень, а потім, злякавшись відповідальності, підкинув гроші власникові. Нині проводиться досудове розслідування.

До чергової частини Романівського райвідділу міліції звернувся 28-річний житель смт. Биківки, який повідомив, що з гаража його домогосподарства викрадено значну суму грошей.

Допоки правоохоронці з'ясовували усі обставини події та опитували сусідів, зниклі 10 тисяч гривень несподівано з'явились. Наступного після звернення до міліції дня господар виявив їх у гаражі, звідки вони й були раніше поцуплені.

Правоохоронці у ході розпочатого досудового розслідування (ч.3 ст. 185 ККУ) встановили, що крадіжку вчинив 23-річний місцевий житель. Хлопець, повертаючись увечері з кафе-бару, під впливом вжитого алкоголю «забрів» у сусідський гараж. Там знайшов та викрав гроші, але уже наступного ранку, протверезівши, злякався накоєнного. Парубок вирішив повернути гроші, але зробив це таємно. Втім його «подвиги» залишались «безславними» недовго.

Нині він пояснює мотиви своїх дій у відділку міліції. Парубкові за такі витівки може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Романівського РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині власникам ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ