В Житомирській області аварійно-відновлювальні роботи щодо підключення електропостачання тривають

В Житомирській області аварійно-відновлювальні роботи щодо підключення електропостачання тривають

27.11.14 08:59 0 565
26 листопада під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Геннадія Дмитренка відбулося чергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Одним із головних питань порядку денного були результати ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася внаслідок погіршення погодних умов на території області, озвучені заступником голови правління ВАТ «ЕК „Житомиробленерго“» Леонідом Харчуком.

Внаслідок негоди протягом 19-20 листопада на території Житомирщини було знеструмлено 661 населений пункт. У всіх районах області були організовані відновлювальні роботи із залученням працівників лісгоспів, структурних підрозділів ДСНС в області, дорожніх служб. Задля відновлення електропостачання було організовано роботу 181 бригади, задіяно 728 працівників, 261 одиниця механізмів.

За повідомленням Леоніда Харчука, станом на ранок 26 листопада залишаються відключеними дві лінії електропередачі напругою 10 кВ, при цьому знеструмлено 39 трансформаторних підстанцій у 17-ти населених пунктах. З них у Ємільчинському районі залишаються знеструмленими одна лінія, 15 трансформаторних підстанцій, 10 населених пунктів. У Володарсько-Волинському районі не підключені до електропостачання 18 трансформаторних підстанцій у шести населених пунктах, у Барановському районі – один населений пункт.

Як зазначив посадовець, роботи щодо ліквідації наслідків негоди в мережі напругою 10 кВ можуть бути закінчені протягом сьогоднішнього дня. Проблемним залишається підключення до електропостачання двох населених пунктів Володарсько-Волинського району – сіл Іванівна і Шадура. Там роботи по відновленню мережі тривають, бригади приступили до встановлення опор. Електропостачання з'явиться у цих селах упродовж двох діб, поки що вони будуть живитися від пересувної дизельної електростанції.

Окрім того, залишаються відключення в мережі електропередачі напругою 0,4 кВ, де зафіксовано більше ста поривів.

ВАТ «ЕК „Житомиробленерго“» разом із Житомирською дирекцією ВАТ «Укртелеком», службою автомобільних доріг в області та управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Житомирській області спільно з райдержадміністраціями і міськвиконкомами продовжують аварійно-відновлювальні роботи, які будуть завершені найближчим часом.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Тернопіль: сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ