Команда школи-ліцею №1 міста Малин на щорічному конкурсі «Рідне місто моє» представила дослідницьку роботу «Малинська пожежна служба: від витоків до сьогодення» та здобула перше місце

Команда школи-ліцею №1 міста Малин на щорічному конкурсі «Рідне місто моє» представила дослідницьку роботу «Малинська пожежна служба: від витоків до сьогодення» та здобула перше місце

27.11.14 13:32 0 673
Днями у Центрі дитячої та юнацької творчості міста Малин відбувся щорічний конкурс «Рідне місто моє», в якому, традиційно, взяли участь команди з усіх шкіл районного центру. Даний конкурс проводиться уже дев’ятий рік поспіль і має на меті провести дослідницькі роботи щодо історії будівництва, становлення та розвитку найстаріших будівель міста Малин. Завдання конкурсантам оголошується за рік до початку проведення конкурсу. Враховуючи те, що цього річ пожежній охороні Малинщини виповнилося 150 років то до складу робіт організатори конкуру вирішили включити і дослідження історії 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Кожна з команд протягом року проводила пошукові роботи за темами: «Із попелу забуття» та «Шість чудес Малина». Відтак школи підготували по дві дослідницькі роботи, одну із яких діти захищали перед журі та відповідали на запитання вікторини.

На конкурс були представлені різноманітні дослідницькі роботи, одна із яких була робота на тему: «Малинська пожежна служба: від витоків до сьогодення», авторами якої стали учні 10-го класу школи-ліцею №1 міста Малин.

За підсумками конкурсу команда школи-ліцею №1 здобула першість, яка у дуже цікавій формі розповіла про пожежну частину міста Малин та продемонструвала відеофільм про історії її створення.

Начальник міського відділу освіти Микола Шеренюк подякував пошуковцям за внесок у дослідження історії Малина, вручив грамоти, подарунки, а також завдання на наступний рік. Заступник міського голови Петро Піковський привітав пошукові загони та висловив сподівання, що завдяки конкурсу діти краще знатимуть історію рідного краю та любитимуть своє місто.

У подальшому команда-переможець буде змагатися за перемогу в обласному етапі конкурсу, який відбудеться незабаром, тож побажаймо їм успіхів та натхнення.

У ДСНС у Житомирській області

На знімку: команда-переможець школи-ліцею №1
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Поповнили запас ...

КОМЕНТАРІ