В Житомирській області оперативники затримали молодика за викрадення золотої каблучки

В Житомирській області оперативники затримали молодика за викрадення золотої каблучки

27.11.14 16:09 0 607
24 листопада до Новоград-Волинського МВ УМВС звернулася 39-річна жителька райцентру із повідомленням про викрадення з її будинку золотої обручки вартістю 4 тисячі гривень.

Оперативники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 22-річний місцевий житель, який проник до будинку через необачно залишене відчиненим вікно.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Обов'язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо залишаєте їх на нетривалий час. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю та автотранспорт від зазіхань зловмисників.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ