На Хмельниччині дівчата пограбували свою подругу,бо не було за що продовжувати бенкет

На Хмельниччині дівчата пограбували свою подругу,бо не було за що продовжувати бенкет

27.11.14 13:48 0 624
Відпочинок у кафе з випадковими знайомими закінчився для 23-річної кам'янчанки грабежем — малознайомі дівчата відібрали у потерпілої золотий перстень, який їй подарувала мама.

Того вечора потерпіла разом із подругою зустрілися в кафе, щоб погомоніти про жіноче. За сусіднім столиком відпочивали дві дівчини, які напросились на знайомство і включились у розмову. Застілля не обійшлось без спиртного.

Проте гроші швидко скінчились, а розходитись дівчатам не хотілось. Тоді трійця запропонувала, щоб потерпіла здала золотий перстень в ломбард. Мовляв, будуть гроші — буде продовження банкету. Дівчина відмовилась і, зібравши речі, вийшла з приміщення. Крокуючи алеєю по проспекту Грушевського, почула шум. Обернулась і завмерла: нові знайомі налетіли на неї, зняли з пальця перстень та втекли.

— Потерпіла звернулась з заявою до міліції, — розповів начальник Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції Віталій Козярук. — Працівники карного розшуку за три дні встановили особи зловмисниць. Як з'ясувалось, прикрасу вони одразу ж продали на ринку за 600 гривень, на які продовжили розважатись. В скоєному дівчата зізнались.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Слідчий працює в рамках провадження для передачі матеріалів у суд. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ