Хмельниччина: «Відверта розмова» з першим заступником облдержадміністрації Олександром Симчишиним

Хмельниччина: «Відверта розмова» з першим заступником облдержадміністрації Олександром Симчишиним

27.11.14 14:49 0 629
Ситуацію в економіці краю та соціальній сфері обговорено 24 листопада із першим заступником голови облдержадміністрації Олександром Симчишиним у передачі «Відверта розмова» в ефірі ХОДТРК «Поділля-центр».

Розпочали розмову із Олександром Сергійовичем із теми землетрусу. Адже 22 листопада Україна відчула підземні поштовхи. Епіцентр землетрусу був у Румунії. Але підземні поштовхи були відчутні в Одесі, Чернівцях, Миколаєві, Херсоні, ударна хвиля докотилася навіть до Вінниці, Хмельницького, Києва та Полтави. Хтось з людей взагалі подумав, що то був вибух. Тож ведучу цікавило, як влада у таких випадках попереджає населення? Як пересічним громадянам дізнатися що робити?

«У нас не оголошена війна на Сході, вона поступово входить в усі реалії життя, свідомість людей, і звичайно, жителям потрібно знати як себе поводити. У нас розробляють заходи цивільного захисту, проводяться навчання. Є система оповіщення на випадок подібних дій. Ми з вами неодноразово чули навчальні сирени, вуличне оповіщення. Не хотілося б, щоб це працювало у реальному час, але ми робимо все, аби бути готовими до різних ситуацій.» - сказав він.

Перший заступник також зазначив, що звільнені території, які зазнали руйнувань на Сході, вже поступово відновлюються.

За словами посадовця, Хмельницька область буде закріплена за одним із об'єктів в місті Попасна Луганської області. «Ми своїми силами спробуємо відремонтувати навчальний заклад у цьому районному центрі,» - сказав він.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Житомирщині залишилося ...

КОМЕНТАРІ