Хмельницька область: вогнеборці врятували два приватних домогосподарства від знищення пожежами

Хмельницька область: вогнеборці врятували два приватних домогосподарства від знищення пожежами

27.11.14 08:02 0 630
25 листопада у с. Судилків Шепетівського району виникла пожежа на горищі літньої кухні. О 12:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від власника. На допомогу одразу ж кинулися сусіди, які допомогли винести з приміщення побутову техніку та інші цінні речі.

До місця виклику оперативно прибули вогнеборці 21-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Судилків. Cпільними зусиллями пожежу, що розповсюдилась площею 95 кв. м локалізували о 13:05, ліквідували о 13:16.

Внаслідок пожежі вогнем частково знищено перекриття та покриття.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні нагрівальної печі та димаря.

Того ж дня о 14:08 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу в господарчому хліві у с. Олешин Хмельницького району.

Негайно до місця виклику прибули вогнеборці 3-ї та 37-ї державних пожежно-рятувальних частини обласного центру. Пожежу площею 30 кв. м локалізували о 14:22, ліквідували о 14:38.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Пожежею пошкоджено будівлю та знищені речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників було врятовано поруч розташовану господарчу будівлю.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ