На Прикарпатті група молодиків грабувала та обкрадала одиноких пенсіонерів

На Прикарпатті група молодиків грабувала та обкрадала одиноких пенсіонерів

27.11.14 14:24 0 614
* Не маючи змогу дати відсіч нападникам, старенькі віддавали кошти та цінні речі. Спритні зловмисники діяли обережно та упродовж двох місяців вчинили не одне пограбування у Надвірнянському районі. Лиходії входили в довіру до пенсіонерів, дізнавалися їхні адреси проживання та матеріально-побутові умови, а у вечірній час навідували за місцем їхнього проживання і вчиняли пограбування.

В окремих випадках нападники зв'язували стареньких, а відтак погрожуючи застосуванням фізичної сили забирали гроші, цінні речі та навіть медалі.

Такі випадки мали по-черговість між собою, тобто були неодноразові, але завдяки оперативності та професіоналізму правоохоронців райвідділу міліції вищевказані злочини припинено, а винних притягують до кримінальної відповідальності. На чотирьох осіб затримано, їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.186 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація щодо обліку ...
Наступна новина: Цьогоріч Jazz Bez іде у ...

КОМЕНТАРІ