На Львівщині правоохоронці встановлюють осіб,причетних до побиття 22-річного юнака

На Львівщині правоохоронці встановлюють осіб,причетних до побиття 22-річного юнака

27.11.14 13:26 0 779
У Стрию за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 22-річному місцевому мешканцю працівники міліції розпочали досудове розслідування.

Близько третьої години ночі, 23 листопада, до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що каретою швидкої медичної допомоги до Стрийської центральної районної лікарні доставлено 22-річного місцевого мешканця з діагнозом мозкова кома.

Як встановили працівники міліції, тілесні ушкодження молодий чоловік отримав під час бійки на одній з вулиць міста. Наразі відомо, що участь у сутичці брали 18-ти та 17-річний мешканці одного зі сіл Стрийського району та 17-річний мешканець міста Львова.

«Усі обставини та учасники вказаної події встановлюються. Проводяться слідчі дії, призначено судово-медичну експертизу», - повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Команда школи-ліцею №1 ...

КОМЕНТАРІ