У львівському банку правоохоронці вибухонебезпечних предметів не виявили

У львівському банку правоохоронці вибухонебезпечних предметів не виявили

27.11.14 15:46 0 933
Працівники міліції проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який 26 листопада, повідомив про замінування банківської установи, яка розташована поблизу центральній частині міста.

У Львові о 14:40 на 102 надійшло повідомлення від охоронця банківської установи, який розповів, що до них зателефонував невідомий та сказав, що у банку закладена вибухівка.

На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб.

Було евакуйовано 30 працівників банківської установи, відвідувачів у приміщенні не було.

Після ретельної перевірки приміщень банку та прилеглої до нього території вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Працівники міліції проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий повідомив про замінування банку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадуємо, з початку року це вже 99 повідомлення, яке надійшло до правоохоронців про неправдиве замінування тих чи інших об'єктів у Львові та області.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомлення про ...
Наступна новина: Собачки Рівного у безпеці!

КОМЕНТАРІ