Львівські дільничні інспектори міліції не дають злочинцям спокою

Львівські дільничні інспектори міліції не дають злочинцям спокою

27.11.14 14:14 0 914
Нині дільничні інспектори міліції не лише беруть активну участь у профілактиці злочинності, допомагають інших міліцейським службам розкривати пограбування, крадіжки, хуліганства, факти заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Ми розповімо про деякі результати шерифів Сихівського райвідділу внутрішніх справ під керівництвом капітана міліції Осипа Бзовецького.

Серед правоохоронців старший дільничний інспектор старший лейтенант міліції Олег Коврига, котрий не прикладаючи особливих зусиль розкрив злочин за гарячими слідами. До шерифа звернулася громадянка, котра розповіла, що на проспекті Червоної калини на неї напав невідомий. Зловмисник зірвав із неї ланцюжок. Правоохорнець показав їй список категорії раніше судимих громадян. Жінка зуміла впізнати нападника. Уже через півгодини старший лейтенант міліції Олег Коврига та його колега капітан міліції Роман Бринь затримали зловмисника.

Непереливки й правопорушникам. котрі потрапляють під гарячу руку старшого дільничного інспектора капітана міліції Олега Томича. Якось він прийшов на допомогу учневі загальноосвітньої школи №72. Спільними зусиллями із дільничним інспектором старшим лейтенантом міліції Сергієм Мельником шериф вирахував грабіжника, який відібрав мобільний телефон у підлітка.

Добре володіє ситуацією на своїй дільниці старший дільничний інспектор капітан міліції Мирослава Столярова. Вона зуміла як слід організувати роботу своїх підлеглих у напрямках профілактики, розкритті злочинів та розгляду звернень громадян. Дільничні інспектори, які їй підпорядковані, домоглися найкращих результатів роботи на території Сихівського району Львова. Наведемо лише один приклад з її роботи. Якось до капітана міліції Мирослави Столярової звернувся підліток, який став жертвою шахрая у комп'ютерному клубі. Останній виманив у юнака мобільний телефон. Мудра жінка зуміла вивести на чисту воду пройдисвіта. Удвох із колегою капітаном міліції Русланом Фещаком вони затримали правопорушника, котрий теж виявився неповнолітнім.

на фото: начальник сектору дільничних інспекторів райвідділу капітан міліції Осип Бзовецький та старший інспектор роботи з населенням та громадськими формуваннями капітан міліції Софія Ганькович

Юрій СКОБАЛО
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Головне управління ДСНС ...

КОМЕНТАРІ