В Тернополі сергій Надал та міська рада відзвітували за роботу у 2014 році

В Тернополі сергій Надал та міська рада відзвітували за роботу у 2014 році

27.11.14 10:43 0 669
Понад тисячу тернополян прийшло 25 листопада у ПК «Березіль», щоб заслухати традиційний звіт міського голови Сергія Надала та діяльності міської ради за 2014 рік.

«2014 рік був непростим. Це був час суттєвих змін для українців та тернополян, адже Євромайдан та Революція Гідності написали нову сторінку в історії України. І саме Тернопіль став одним з перших міст, яке згуртовано та чисельно піднялося за європейське майбутнє, - розпочав свій виступ Сергій Надал. – я щиро вдячний усім працівникам служб, які працюють на благо міста. Також хочу особливо подякувати тернополянам, підтримка та допомога яких стає вагомою у вирішенні багатьох питань. Ваша небайдужість до розвитку Тернополя змінює місто на краще, ми залучаємо нових інвесторів, місто з кожним роком розвивається та вдосконалюється».

Після вступного слова до трибуни виходили начальники профільних управлінь Тернопільської міської ради, кожен з яких звітував за виконану роботу підконтрольних їм управлінь. Так, перед тернополянам виступили начальник управління економіки, промисловості та праці Тетяна Корчак, начальник управління житлово-комунального господарства Микола Лесів, начальник управління освіти і науки Ольга Похиляк, начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський та інші.

Підсумував виступ усіх начальників управлінь міський голова Сергій Надал. Також він відповів на запитання тернополян щодо роботи транспорту, утеплення будинків, торгівлі, незаконно встановлених кіосків та інших.

До слова, перед громадою міста також виступив учасник АТО Микола Сивирин. Він подякував тернополянам за підтримку українських воїнів.

«У зоні АТО ми особливо відчуваємо підтримку тернополян, - розповідає Микола Сивирин. – Тому висловлюю щиру подяку тернопільській громаді та владі за допомогу у подоланні зовнішнього ворога на Сході. Завдяки вам ми не здамося. Слава Україні!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ