Хмельницька міліція готова до реалізації практичної частини експерименту по створенню єдиної патрульної служби міліції

Хмельницька міліція готова до реалізації практичної частини експерименту по створенню єдиної патрульної служби міліції

27.11.14 09:55 0 649
З 1 листопада 2014 року до 28 лютого 2015 року в м. Хмельницькому проводиться експеримент зі створення на базі патрульної служби міліції та Державної автомобільної інспекції спеціальних спільних нарядів для комплексного несення служби з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху.

Проведення експерименту здійснюється у 3 етапи. Стартувала реформа із підготовки та організаційної роботи, було створено робочу групу у складі працівників обласного управління внутрішніх справ та Хмельницького МВ УМВС.

Члени робочої групи провели розрахунок особового складу ДПС та патрульної служби міліції, який залучатиметься до експерименту, розробили маршрути та графіки роботи спільних нарядів. Також здійснювалися заходи щодо матеріально-технічного забезпечення новостворених нарядів. Наразі проводиться навчання працівників ДПС, патрульної служби та оперативних чергових.

Напередодні початку другого, практичного етапу експерименту в УМВС України в Хмельницькій області відбулась нарада, в якій взяло участь керівництво обласного управління внутрішніх справ та члени робочих груп по проведенню експерименту з УМВС та Міністерства внутрішніх справ України.

Під час наради учасники обговорили стан готовності до проведення практичного етапу експерименту, зокрема, питання навчання працівників ДПС та ДАІ та суміщення цього процесу з виконанням ними своїх безпосередніх обов'язків, питання матеріально-технічного забезпечення — форменим одягом, паливно-мастильними матеріалами, технічними пристроями тощо.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ