Допомога для Слов'янська від Радикал Банку

Допомога для Слов'янська від Радикал Банку

28.11.14 20:25 0 1443
Сумнозвісні військові дії у Слов’янську позбавили навчального закладу більше двох тисяч школярів та півтисячі освітян. 

Радикал Банк, незважаючи на те, що існує порівняно недовго, уже встиг зарекомендувати себе, як активну та надійну фінансову стуктуру. Банк доклав зусиль, аби першого вересня у школах міста таки пролунав дзвоник, а школярі сіли за нові парти. Фінансова установа віддала кошти на розпорядження Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, яке і займається реконструкцією пошкоджених будівель регіону.Так, завдяки зусиллям, зокрема фінансовій підтримці банку, школа №10 у Слов’янську отримала нове обличчя. Та це не єдиний проект установи. Очікується, що ще три освітні заклади та пологовий будинок найближчим часом предстануть із новим обладнанням та ремонтом.

Куди було направлено кошти?

Завдяки наданим коштам школярі загальноосвітньої школи №10 почали навчальний рік у сучасній будівлі з новими класами, вікнами, партами та дверима, що були пошкоджені.
Наразі ремонтуються дві інші школи та пологовий будинок. Програма соціальної відповідальності є пріоритетною і, за словами керівництва Радикал Банку, має якомога повніше та швидше втілюватися у життя. Окрім Слов’янська, банк реконструює установи Луганської та Донецької області, даючи надію, що вже зовсім скоро інфраструктура населених пунктів взагалі не нагадуватиме про зловісні події. Ці регіони сьогодні потрапили у скрутне соціально-економічне становище і є пріоритетними напрямками КСО банку.  Окрім цим проектів, діяльність Радикал Банку охоплює й інші сфери життя.

„Радикал” – це ґрунтовність!

З латинської назва банку перекладається як „ґрунтовний”. Радикал Банк був створений у 2009 році. За п’ять років існування кількість відділень цієї фінансової установи стрімко зростає, нараховуючи на даний момент 52. Протягом цього року планується відкриття ще 15. Банк виявляє свою готовність та зацікавленість у співробітництві з приватними та корпоративними клієнтами. Радикал Банк – член  Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Вигідні умови депозиту у гривні чи валюті приваблюють клієнтів цієї фінансової установи. Так, Радикал Банк посідає почесне друге місце за швидкістю росту.
„Банк для всієї родини” – кредо, яке народилося у червні 2014 року і повністю розкриває політику банку. Рішучість та сміливість – пріоритетні засади роботи банку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В'ячеслав Соколовий ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: міськрада ...

КОМЕНТАРІ