Міліція розслідує обставини пожежі у реабілітаційному центрі Вінниці,в якій загинула людина

Міліція розслідує обставини пожежі у реабілітаційному центрі Вінниці,в якій загинула людина

28.11.14 11:07 0 674
Вінницькі правоохоронці встановлюють причини виникнення та обставини пожежі в реабілітаційному центрі м. Вінниці, внаслідок якого один його пацієнт загинув, троє із тілесними ушкодженнями та опіками госпіталізовані у лікарню.

Трагедія сталась о 05.00 годині ранку 26 листопада. В чергову частину міліції надійшло повідомлення про пожежу по вул. Лермонтова у будівлі, де розміщувався реабілітаційний центр для нарко- та алкозалежних людей. На місце події негайно виїхала оперативна група працівників міліції. Як з'ясувалось, на час виникнення пожежі у приміщенні знаходилось 16 осіб. Внаслідок пожежі одна людина загинула, троє чоловіків, які вистрибнули з вікон, аби врятуватися від вогню, отримали численні травми. Вони були госпіталізовані до лікарні.

За попередніми висновками, причиною загорання приміщення стало коротке замикання електропроводки.

Слідчим відділом Вінницького міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ