На Вінничині міліція розшукує шахраїв,які протягом доби видурили майже 70 000 гривень у двох пенсіонерок

На Вінничині міліція розшукує шахраїв,які протягом доби видурили майже 70 000 гривень у двох пенсіонерок

28.11.14 17:08 0 811
Дві мешканки районних центрів стали жертвами телефонних шахраїв. Пенсіонерки переказали на рахунки злодіїв майже 70 000 гривень, аби «владнати» проблеми своїх дітей.

Одна з потерпілих, 68-річна жителька одного з сіл Тростянецького району, переказала 40 000 гривень аби владнати проблеми з правоохоронцями та потерпілими у ДТП, винуватцем якої став її син. Друга жертва шахраїв - 73-річна пенсіонерка, жителька м. Гайсин, перерахувала на вказаний незнайомцем банківський рахунок 27 000 гривень за «звільнення» сина з міліції.

Обидві жінки, коли отримали такі звістки, не вагаючись, кинулися рятувати синів. Лише після того, як гроші опинились на рахунках злодіїв, вони зателефонували до дітей, щоб розпитати про їхні проблеми. Коли з'ясувалось, що з ними все гаразд, пенсіонерки звернулись з заявами до міліції.

Наразі слідчими відділами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років.

Правоохоронці вкотре нагадують громадянам не втрачати пильність, аби не стати жертвою шахраїв. Якщо Вам зателефонували невідомі, і під різними приводами просять перерахувати чи віддати гроші – не гайте часу, звертайтесь до міліції.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Затверджено до друку ...

КОМЕНТАРІ