На Вінничині двох водіїв,які керували автівками з підробленим номером кузова та водійським посвідченням,затримали державтоінспектори

На Вінничині двох водіїв,які керували автівками з підробленим номером кузова та водійським посвідченням,затримали державтоінспектори

28.11.14 11:37 0 718
У 32-річного непрацюючого жителя міста Вінниці працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків вилучили паперовий згорток з речовиною рослинного походження, медичний шприц з порошкоподібною речовиною та таблетки білого кольору. Попередньо встановлено, що це наркотичні та психотропні препарати.

До вінницьких оперативників надійшла інформація про те, що 32-річний вінничанин займається розповсюдженням наркотиків. Під час проведення санкціонованого у його квартирі працівники міліції виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження зовні схожу на канабіс, медичний шприц з порошкоподібною речовиною та таблетки білого кольору.

Зі слів затриманого, виявлені наркотичне зілля та психотропні препарати він придбав у незнайомця для власних потреб.

Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Дана інформація внесена до єдиного реєстру досудових рішень. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що карається позбавленням волі до 5 років.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Петро Колодій: ...

КОМЕНТАРІ