Анатолій Олійник: «Ми повинні бути єдиними і спільно вирішувати ті питання,які ставить перед нами сьогодення» (+фото)

Анатолій Олійник: «Ми повинні бути єдиними і спільно вирішувати ті питання,які ставить перед нами сьогодення» (+фото)

28.11.14 16:43 0 849
Позачергова сесія обласної Ради, запланована на 27 листопада, вкотре не відбулася. Зі 132 депутатів на засідання прибули лише 33, тож за недостатнього кворуму депутатський корпус Вінниччини свою роботу так і не розпочав.

Під час зібрання голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник мав нагоду звернутися до присутніх у залі депутатів та вкотре озвучити свою позиції щодо ситуації, яка склалася навколо роботи представницького органу влади області.

«25 листопада я звернувся із відповідною заявою до вінничан і депутатів обласної Ради, й хочу ще раз наголосити: виконавча гілка влади, як ніхто, зацікавлена в нормальній щоденній роботі регіону. У цей непростий час, коли Україна має зовнішні загрози та перебуває фактично у стані війни, я прошу вас згуртуватися, як це як робили інші країни світу, інші народи, нації. Ми повинні об'єднатися у підтримку керівництва держави – Президента, нового Уряду, нової Верховної Ради, - зазначив керівник ОДА Анатолій Олійник. - Знаю, що депутатськими групами і фракціями проводяться відповідні консультації та напрацьовується спільна позиція щодо нормалізації роботи депутатського корпусу обласної Ради. До цієї роботи я закликаю всіх. Ми повинні бути єдиними і спільно вирішувати ті питання, які ставить перед нами сьогодення».











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські дільничні ...
Наступна новина: Выгодна аренды спецтехники

КОМЕНТАРІ