Голова облдержадміністрації Анатолій Олійник отримав нагороду від Українського козацтва (+фото)

Голова облдержадміністрації Анатолій Олійник отримав нагороду від Українського козацтва (+фото)

28.11.14 16:18 0 822
Орден Богдана Хмельницького ІІ ступеня, яким, відповідно до наказу Гетьмана Українського козацтва, відзначено голову обласної державної адміністрації Анатолія Олійника, керівнику Вінниччини 27 листопада вручив полковник Українського козацтва, учасник бойових дій у складі батальйонів «Айдар» та «Азов» Василь Киричко.

«За ту всебічну допомогу і підтримку, яку ви надаєте нам – учасникам АТО - і не лише вінничанам, а й іншим батальйонам, за допомогу пораненим та сім'ям військовослужбовців ми хочемо вручити Вам цю високу нагороду», - зазначив, зачитавши відповідний наказ, Василь Киричко. Відтак з побажаннями миру, наснаги й добра передав орден керівнику області.

Анатолій Олійник, у свою чергу, висловив подяку за отриману відзнаку та активну громадянську позицію Українського козацтва.

«Ваші козаки – це ті люди, які віддають життя за нашу державність – ту, про яку українці мріяли сотні років. І мені хотілося б, щоб ви, приїжджаючи додому, були спокійні в тому, що область пройде належний шлях змін», - зауважив голова облдержадміністрації.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку експерти за ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ