Вінницькі школярі побували у ізоляторі тимчасового тримання

Вінницькі школярі побували у ізоляторі тимчасового тримання

28.11.14 12:29 0 711
Учні дев'ятих класів Сосонської загальноосвітньої школи познайомилися зі специфікою роботи працівників ізолятора тимчасового тримання. Міліціонери розповіли дітям про свою роботу та продемонстрували умови, в яких перебувають затримані.

Під час екскурсії в ізоляторі, начальник відділу Костянтин Горбенко розповів школярам про правила перебування затриманих у ізоляторі, їхні права, обов'язки та режим дня. Учням продемонстрували камери утримання, місце для прогулянки затриманих осіб та «кімнату для зустрічей».

Заступник начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей Василь Кучерявий нагадав учням, коли настає адміністративна та кримінальна відповідальність у разі скоєння неправомірних дій неповнолітніми та яке покарання загрожує за той чи інший вид злочину.

Школярів також ознайомили з підставами затримання неповнолітніх підозрюваних у скоєнні кримінальних правопорушень та тримання їх під вартою.

Все, про що розповідали правоохоронці під час екскурсії, викликало у підлітків живий інтерес та багато запитань.

По завершенню, учні та їх класний керівник висловили подяку за цікаві розповіді співробітників міліції. Педагоги зазначили, що участь міліції у вихованні підростаючого покоління відіграє дуже важливу роль та надає їм велику допомогу.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині юний ...

КОМЕНТАРІ