За несплату аліментів волинян отримав рік виправних робіт

За несплату аліментів волинян отримав рік виправних робіт

28.11.14 11:43 0 756
Більше того, чоловік зобов'язаний виплатити дружині більше 62-х тисяч гривень.

Все частіше у провадженні працівників слідчого відділу Маневицького РВ УМВС України у Волинській області перебувають кримінальні провадження щодо злісного ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів).

І щоразу порушники закону намагаються знайти десятки причин, аби не віддавати свої «кровні».

Таким винахідливим виявився житель села Нічогівка Маневицького району, 1973 р. н., який, згідно з рішенням Маневицького районного суду, повинен сплачувати аліменти на утримання дочок – 1995 та 1997 р.н. Протягом тривалого часу, зокрема з 2004 року, правопорушник умисно не сплачував аліменти, не повідомляв про місце роботи та отримання доходів, не цікавився життям дітей, не займався їх вихованням, матеріально не забезпечував. У результаті заборгованість по несплаті аліментів становить 62506 грн.

Згідно з вироком Маневицького районного суду, чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 164 Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді одного року обмеження волі, – повідомив перший заступник начальника відділу – начальник слідчого відділу Маневицького РВ УМВС майор міліції Сергій Редько. – Окрім того, волинянин повинен виплатити аліменти в повному обсязі.

Лідія САХАРЧУК,

Маневицький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Петро Колодій: ...
Наступна новина: Тернопільська обласна рада ...

КОМЕНТАРІ