Обласна влада відзначила військових 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади

Обласна влада відзначила військових 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади

28.11.14 09:39 0 827
26 листопада у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги відбувся концерт «Життя таки є! І мир у нас буде!». Урочистий захід був організований для підтримки бойового духу бійців 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади.

«Дякую кожному з вас за проявлений героїзм та незламність вашого духу. Висловлюю найщирішу повагу і вдячність за захист нашої держави, вашу честь і мужність, які ви проявляєте в зоні проведення антитерористичної операції», - звернувся до військових голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

Крім душевного відпочинку від споглядання концертних номерів житомирських артистів на бійців чекали ще й грамоти та подяки від обласної та міської влади.

За сумлінне виконання службових обов'язків та зразкову військову дисципліну під час проведення антитерористичної операції на сході країни почесні грамоти облдержадміністрації отримали сержант Сергій Вахнюк, молодший сержант Олександр Головатюк, сержант Ігор Грабчук, старший прапорщик Віталій Мазур та майор Олександр Порхун.

Молодший сержант Микола Загоруй, рядовий Максим Ярмолюк, прапорщик Олександр Топчай, молодший сержант Микола Федоренко та рядовий Олег Змієвський нагороджені грамотами обласної ради. Подяки виконавчого комітету Житомирської міської ради отримали старший стрілець – зенітник Ігор Савенко, рядовий Олександр Тесля, старшина Сергій Гливий, рядовий Едуард Григоренко та молодший сержант Микола Крутінін.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Где купить книгу в Украине
Наступна новина: Іван Крисак зустрівся з ...

КОМЕНТАРІ