"Ми чекатимемо усіх вас,здорових і неушкоджених!" - житомирські правоохоронці колегам,які відбули у зону АТО

"Ми чекатимемо усіх вас,здорових і неушкоджених!" - житомирські правоохоронці колегам,які відбули у зону АТО

28.11.14 10:25 0 704
26 листопада у зону проведення антитерористичної операції вирушив черговий зведений загін правоохоронців Житомирщини. Міліціонери змінять своїх колег, які впродовж місяця забезпечували правопорядок на буремному сході нашої держави.

Понад 120 працівників міліції, практично, з усіх служб, стройових і територіальних підрозділів органів внутрішніх справ Житомирщини увійшли до зведеного загону, який вирушив на зміну своїм колегам у зону проведення АТО.

У тривале і небезпечне відрядження патріотів у міліцейських погонах проводжали у дворі обласного Управління міліції. Командир зведеного загону начальник Овруцького РВ УМВС Володимир Башинський традиційно доповів керівництву УМВС про готовність бійців до виконання покладених на них завдань з охорони громадського порядку.

– Кожному з вас випала нелегка, але почесна місія – боронити свій край і свою державу, відстоюючи мир і спокій для мирних громадян, - звертаючись до правоохоронців відзначив т.в.о. начальника УМВС Житомирщини Григорій Полковніков. - Зимовий період холоду та заметіль, звісно, додасть цьому і без того непростому відрядженню, нових випробувань та труднощів. Але ми впевнені, що ви з честю виконаєте усі поставлені завдання і повернетесь додому у повному складі. Хай береже вас Господь!

Зі словами батьківських настанов до присутніх звернувся від імені ветеранів органів внутрішніх справ і голова обласної ради організації Віктор Бура, який побажав відрядженим гідно продовжити естафету мужності та професіоналізму житомирських правоохоронців, які уже більш ніж півроку виконують правоохоронні завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Потому кількахвилинні прощання з рідними, друзями та колегами, які зібрались у дворі УМВС, аби побажати відрядженим щасливої дороги та швидкого повернення. А уже традиційна команда «По автобусам!» звучить для кожного з них як наказ приступити до виконання відповідальної місії.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські дільничні ...
Наступна новина: У Львові за «гарячими ...

КОМЕНТАРІ