В Житомирській області чуднівського правоохоронця-захисника Вітчизни Петра Міньковича у непросте відрядження благословляв батько-настоятель

В Житомирській області чуднівського правоохоронця-захисника Вітчизни Петра Міньковича у непросте відрядження благословляв батько-настоятель

28.11.14 08:52 0 692
Міліціонерів Чуднівського РВ УМВС Житомирщини, які вирушили на Луганщину, аби змінити там на бойовому посту своїх побратимів, благословили місцеві священнослужителі, які також відправили молебень про мир та спокій на українській землі і збереження життя усіх захисників Вітчизни.

Четверо добровольців Чуднівського районного відділу міліції, які увійшли до зведеного загону правоохоронців Житомирщини, що відбув на схід держави, перед дорогою помолилися разом з священнослужителями. Настоятель парафії храму Різдва Пресвятої Богородиці Протоієрей Андрій під час проповіді дав правоохоронцям настанову та благословення на захист мирних жителів, збереження правопорядку у нинішній неспокійний час. Кожен міліціонер отримав у подарунок освячену іконку, що захищатиме та надаватиме душевного спокою.

- Серед добровольців нині й мій син, - розповів отець Зиновій, настоятель Петропавлівської церкви с. Тютюнники. – А тому до щоденної молитви про кожного з наших захисників додаються й мої батьківські тривоги, однак впевнений, що з вірою й правдою нашим патріотам вдасться здобути мир.

Після молебна рідні, друзі та колеги, які також прийшли провести у дорогу правоохоронців, побажали своїм товаришам скорішого повернення живими та здоровими.

- Упевнений, що ви проявлятимете патріотизм та професіоналізм під час виконання службових завдань, - зазначив начальник Чуднівського РВ УМВС Анатолій Корнієць. – Будьте вірними своїй присязі та повертайтеся неушкодженими.

За день Чуднівщина зустрічатиме п'ятьох героїв, які упродовж місяця боронили правопорядок на Луганщині.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням

Чуднівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ