На Хмельниччині рятувальники навчають громадян діям під час пожежі та надзвичайних ситуацій

На Хмельниччині рятувальники навчають громадян діям під час пожежі та надзвичайних ситуацій

28.11.14 13:58 0 807
З метою стабілізації обстановки з пожежами у житловому секторі та загибелі людей на них, а також підвищення рівня обізнаності населення рятувальники Славутчини проводять роботу з відпрацювання житлового сектора разом із представниками місцевих органів виконавчої влади та управління соцзахисту. Особливу увагу звертають на самотніх осіб похилого віку, інвалідів, багатодітних та неблагонадійних сімей.

Під час проведення спільних рейдів працівники ДСНС ознайомлюють мешканців із правилами пожежної безпеки, з основними причинами виникнення пожеж, навчають правилам поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій, а також роздають листівки та пам’ятки на протипожежну тематику.

Начальник Славутського райсектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Андрій Сампір повідомив, що головна мета таких рейдів – донести до кожного громадянина усвідомлення важливого ставлення до особистої безпеки та безпеки оточуючих, вироблення навичок із дотримання правил пожежної безпеки.

Також, із метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, протягом листопада у районі було проведено тиждень знань із основ безпеки життєдіяльності у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах. У процесі заходу фахівці ДСНС провели відкриті уроки та лекції, конкурси, вікторини з питань безпеки життєдіяльності, демонстрували навчальні відеофільми, також організували для дітей екскурсії до 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Славута.

Славутський РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: 05 грудня 2014 року з 14:00 ...

КОМЕНТАРІ