На Хмельниччині юний шахрай,продаючи неіснуючий планшет,видурив у знайомих 6 тисяч гривень

На Хмельниччині юний шахрай,продаючи неіснуючий планшет,видурив у знайомих 6 тисяч гривень

28.11.14 12:45 0 773
За матеріалами працівників міліції області Хмельницьким міськрайонним судом винесено вирок 19-річному жителю обласного центру, якого визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

Минулого року юний шахрай обвів довкола пальця двох своїх знайомих, збагатившись при цьому на 6 тисяч гривень. Схема була досить проста: зловмисник пропонував хлопцям купити у нього за 3 тисячі гривень планшет, але попереджав, що той знаходиться у ломбарді, і пропонував потенційному клієнтові піти туди і забрати товар. Та шахрай спеціально призначав зустрічі на той час, коли ломбард уже не працював, і потерпілі легковажно віддавали йому гроші та довіряли забрати планшет та принести його наступного дня. Але в обох випадках потерпілі так і не отримали омріяного гаджета.

Оцінюючи надані працівниками міліції докази, суд прийшов до висновку, що вина підсудного у вчиненні злочину доведена, і призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Також шахрай компенсував потерпілим завданий збиток.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ