«Кому дякувати»,Ростислав Кукурудз,депутат Івано-Франківської міської ради

«Кому дякувати»,Ростислав Кукурудз,депутат Івано-Франківської міської ради

28.11.14 12:06 0 783
Упродовж цього року ми постійно чуємо розмови про новий рівень у стосунках чиновників та громади. Також наголошується на новій якості у роботі політичних партій і громадських організацій. Люди вимагають чесності, прозорості, справедливості. Вони втомилися жити в брехні і постійно догоджати тим, хто опинився при владі.

Не менш гострим є запит на чесність у стосунках влади та громадськості в нашому рідному місті, бо, незважаючи на всі балачки про його європейськість, до цивілізованих правил гри в цій сфері нам ще, як до неба рачки.

Усе це кажу до того, що днями одна із політичних сил масово розповсюджу вала помешканнями іванофранківців газети та інформаційні листки, де йшлося про те, скільки вулиць відновили, який вагомий внесок зробили в розвиток інфраструктури міста.

Ніхто роботи місцевих політиків, які зараз у владі, не заперечує. Однак чи пасує наголошувати на тому, що й так є самоочевидним. Адже всі роботи із впорядкування івано-франківських вулиць проводились за кошти з місцевого бюджету. А цей бюджет, як відомо, наповнює вся громада. Свої відрахування до нього дають робітники, вчителі, медики, підприємці та ін. Тож, за логікою, політики хваляться тим, що само собою мало б робитися без будь-якої реклами. Чи навіть так: якщо вже кортить зайвий раз пропіаритись, то варто наголосити, що ми громадських грошей не вкрали, а використали їх на планові потреби щодо благоустрою міста, і зробили це не самі, а разом із громадою, якій за це щиро вдячні.

Особливо комічно виглядають бігборди, на яких велетенськими буквами іванофранківцям нагадують, що така-то партія відновила таку-то дорогу. Сміх та й годі. Так, уявляєш собі, як партійці зібрали із сімейних і партійних бюджетів гроші, засукали рукави й за партійним списком узялися відновлювати дороги. Одягнули помаранчеві камізельки, сіли за кермо катків, узяли до рук шуфлі та лопати.

Тим часом щось не чути про висловлення вдячності звичайним містянам,які щодня збирають продукти в магазинах для фронту, перераховують гроші, приносять одяг, плетуть маскувальні сітки, закуповують медикаменти.

А мені хотілося б ще раз згадати численних місцевих підприємців, які віддають частку заробленого на потреби наших вояків і використовують кожну нагоду, щоб закупити техніку, спорядження, зрештою, усе, що може придатися на передовій, і одночасно виконують свої зобов'язання перед громадою, перед містом. І саме йому, франківському підприємцю, хотів би особливо подякувати. за ті дороги, які зроблені в місті, та й, зрештою, за весь той фінансовий ресурс, який вдалося згромадити в цьому дуже не простому році.

Ще раз дякую цілій франківській громаді, що спокійно, без зайвого галасу, робить свою справу, бо хоче лише одного -- перемоги і справедливості.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ