Оперативники прикарпатської міліції повернулися з відрядження зі сходу України

Оперативники прикарпатської міліції повернулися з відрядження зі сходу України

28.11.14 08:08 0 764
Із зони проведення антитерористичної операції повернувся зведений загін працівників карного розшуку та УБОЗу, які протягом місяця несли службу на території східного регіону України.

В обов'язки працівників прикарпатської міліції входив контроль за недопущенням терористичних проявів та охорона громадського порядку. Керівництво обласної міліції та колеги з радістю та повагою зустрічали своїх Героїв в обласному УМВС.

« ми зустрічаємо побратимів, які вже не вперше добросовісно виконували свій священний обов'язок. А найголовніше, - зведений загін в повному складі і без поранень повернувся на рідну землю,» - зазначив начальник обласної міліції Микола Семенишин.

З Божим словом героїв зустрів капелан протоієрей Валерій Жигуц: «Наша земля, земля Галицька, радісно вітає Вас. Дякуйте Богові, своїй родині, своїм керівникам, всім побратимам і всім тим, хто вас підтримував та допомагав, за всі ласки Божі, за допомогу, за те, що ви повернутися живими й здоровими. Слава Україні! Героям Слава!»

За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність Присязі працівника органів внутрішніх справ, незламність духу під час несення служби з охорони громадського порядку керівник прикарпатської міліції нагородив грамотами та грошовими винагородами івано-франківських правоохоронців.

Керівник міліцейської групи підполковник міліції Роман Попадинець зазначив: «Ми раді з того, що щасливо повернулися додому. Разом з тим зазначу, що хлопці пройшли справжнє бойове хрещення й готові поїхати знову виконувати поставлені перед нами завдання.»

Микола Семенишин побажав прибулим міліціонерам гарного відпочинку, після якого вони повернуться до своєї звичної роботи.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС ...

КОМЕНТАРІ