У Львівській області тисячі кілометрів,а відчуття як вдома...

У Львівській області тисячі кілометрів,а відчуття як вдома...

28.11.14 11:04 0 905
Представники Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із працівниками департаменту соціального захисту населення ЛОДА, представниками громадської організації «КримSOS» та директором відділення соціального захисту населення у м.Моршин відвідали родини переселенців, які проживають у санаторії м.Моршин.

В санаторії проживає 28 людей, з яких 12 – діти. Більшість проживаючих – матері з неповнолітніми дітьми та люди похилого віку, які покинули зону проведення АТО. Під час зустрічі обговорювались питання щодо умов проживання та соціального забезпечення переселенців.

Психологи ДСНС поспілкувалися не лише з малечою, а й дорослими яким вкрай необхідна підтримка. Вислухавши проблеми людей, що втратили свої домівки, працівники ДСНС України у Львівській області розрадили та підбадьорили їх, щодо подальшого проживання на теренах області. В ході проведення спілкування рятувальники подарували смачненькі подарунки, адже такими маленькими справами ми можемо повернути на дитячих обличчях веселі посмішки і допомогти їм та батькам адаптуватися до мирного життя. Сім’ї щиро подякували за те, що їм надали таку підтримку, що не забувають про них у такий скрутний час.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 5 грудня у Львові ...
Наступна новина: Міліція розслідує обставини ...

КОМЕНТАРІ