Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Львів" прибули додому на відпочинок

Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Львів" прибули додому на відпочинок

28.11.14 14:39 0 740
Частина бійців батальйону «Львів» у складі сорока осіб, 26 листопада, в порядку ротації приїхали на відпочинок після виконання бойових завдань у зоні АТО. Як завжди, правоохоронців зустрічали рідні та близькі, керівництво міліції Львівщини та бойові товариші.

На сході України бійці батальйону «Львів» виконують завдання по охороні громадського порядку, зачистці територій звільнених від терористів, а також охороняють об'єкти життєзабезпечення населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.

«Різні бувають завдання. Несемо службу на блокпостах, у населених пунктах – всюди, де є необхідність. Кілька разів потрапляли під обстріл, але на щастя, все обійшлось. За рідними, звичайно, дуже сумували, проте якщо буде наказ – поїдемо знову на схід», – розповів боєць батальйону «Львів» Роман.

На бойовому посту правоохоронців змінили їх товариші по зброї, котрі виїхали зі Львова 19 листопада. Скільки триватиме відпочинок, поки що невідомо. Можливо місяць-півтора.

«Точніше я не можу сказати. Все залежить від того, як розвиватимуться події у зоні АТО. Якщо не буде ніяких несподіванок, можливо 45 діб, в іншому випадку – виїдуть як тільки буде наказ. Головне, що зараз всі повернулись живі та здорові», – розповів начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

Нагадаємо, батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» був сформований з добровольців у перші дні проведення АТО на сході України. Бійці батальйону постійно несуть службу у Донецькій та Луганській областях, виконуючи завдання командування операцією.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ