Василь Пісний: У разі виявлення підроблених грошей негайно телефонуйте "102"

Василь Пісний: У разі виявлення підроблених грошей негайно телефонуйте "102"

28.11.14 08:08 0 768
За 10 місяців цього року органами внутрішніх справ зареєстровано 414 кримінальних правопорушень, передбачених ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) КК України.

За вказаними фактами з незаконного обігу вилучено 515 підроблених банкнот української гривні.

За словами начальника Департаменту ДСБЕЗ МВС України Василя Пісного, найчастіше підробляли купюри номіналом 100 та 50 гривень: їх найбільше вилучено з обігу.

На початку листопада в Маріуполі оперативниками ДСБЕЗ перекрито канал збуту фальшивих купюр номіналом 100 та 200 гривень. Тоді з незаконного обігу оперативники вилучили 89 підроблених купюр та затримали громадянина, який їх виготовляв.

- У нас є оперативна інформація про можливий друк і надходження із зони АТО підроблених купюр. Тому будьте пильними під час розрахунків, - звертається до громадян Василь Пісний. - Не обмінюйте гроші в невстановлених місцях. А в разі виявлення підробок негайно звертайтеся до найближчого відділку міліції або телефонуйте на номер «102».

Прес-служба Департаменту ДСБЕЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС ...

КОМЕНТАРІ