У Львівській області викрили зловмисника,якого розшукували за вчинення злочинів на Харківщині

У Львівській області викрили зловмисника,якого розшукували за вчинення злочинів на Харківщині

28.11.14 12:16 0 745
На Львівщині працівники Державтоінспекції викрили зловмисника, який переховувався від правосуддя. Чоловіка підозрюють у вчиненні кількох кримінальних правопорушень на Харківщині. «На рахунку» спритника – грабіж, ушкодження майна, скоєння автопригоди із постраждалими.

Аби уникнути відповідальності, зловмисник вирішив утекти на Львівщину до родичів. Навіть намагався влаштуватися тут на роботу. Про свої «подвиги» на Харківщині нікому не розповідав, тож дізнатися про минуле чоловіка вдалося лише завдяки пильності правоохоронців.

Уночі на вулиці Мазепи у місті Дрогобичі працівники ДАІ зупинили автомобіль «Жигулі». Водій легковика був у стані алкогольного сп’яніння, до того ж, не мав із собою документів на право керування.

Спілкуючись із правоохоронцями, чоловік розповів, що позичив автомобіль у знайомого, а от водійське посвідчення просто забув удома. Спритник назвався чужим іменем та прізвищем, проте, такі хитрощі - не допомогли.

Під час перевірки правоохоронці швидко з’ясували, як насправді звати чоловіка та чому він так ретельно намагається це приховати. Тож, як виявилося, порушник перебував у розшуку за вчинення злочинів на території Харківщини – його підозрюють у пограбуванні, ушкодженні майна, а також у скоєнні ДТП із потерпілими.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відкрито рахунки для ...
Наступна новина: У Львові через пам’ятник ...

КОМЕНТАРІ