У Рівненській області одна ДТП забрала два життя

У Рівненській області одна ДТП забрала два життя

28.11.14 14:43 0 718
На Рівненщині поблизу села Кисоричі Рокитнівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє молодих людей.

26 листопада близько 18-ї години 22-річний водій автомобіля «Шевроле Епіка», рухаючись по автодорозі «Київ-Ковель», з невідомих поки причин, здійснив зіткнення з автомобілем «ЗИЛ-131», який рухався попереду у попутному напрямку. За кермом вантажівки перебував 34-річний житель смт Рокитне.

Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Шевроле» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди, а 25-річний пасажир іномарки каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рокитнівську ЦРЛ, де під час надання медичної допомоги від отриманих травм помер.

Наразі слідчі працюють над з'ясуванням усіх обставин та причин ДТП.

Працівники Державтоінспекції області звертаються до всіх водіїв з проханням бути максимально уважними на дорозі в темну пору доби, а також враховувати погодні умови. Дотримуватись швидкісного режиму та дистанції, правил маневрування, а при русі в умовах недостатньої видимості вмикати ближнє світло фар. Також не сідати за кермо у стані алкогольного сп'яніння.

Пам'ятайте, безпека дорожнього руху залежить від кожного з вас!

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ