Міліціонери Тернопільщини відпрацьовували навички конвоювання взятих під варту осіб

Міліціонери Тернопільщини відпрацьовували навички конвоювання взятих під варту осіб

28.11.14 13:23 0 766
Відпрацювання дій нарядів під час виникнення надзвичайних подій та нештатних ситуацій з охорони, конвоювання затриманих і взятих під варту осіб відпрацьовували начальники ізоляторів тимчасового тримання та командири конвойних підрозділів на базі навчального центру обласного управління міліції.

Мета таких навчань, каже начальник відділу управління громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області Богдан Катрун, відпрацювання прийомів пересадки спецконтингенту в автомобілі особливого призначення, а також вдосконалення навиків з охорони в ізоляторах тимчасового тримання затриманих і взятих під варту осіб .

- Такі заняття ми будемо проводити постійно. В даний час заплановані заняття з начальниками міськрайвідділів області, а також з особами, які безпосередньо відповідають за охорону і конвоювання затриманих і взятих під варту осіб, – розповідає Богдан Катрун.

Такі навчальні заняття, переконані учасники зустрічі, необхідні для вирішення ситуацій, які виникають у повсякденній діяльності.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ