На Тернопіллі кримінальні провадження не згоріли,а розслідувані

На Тернопіллі кримінальні провадження не згоріли,а розслідувані

28.11.14 08:37 0 710
Уже неодноразово журналісти піднімали тему, пов'язану зі знищенням ряду резонансних кримінальних проваджень під час так званої «Ночі гніву» у Тернополі. Представники мас-медіа висловлюють занепокоєння, що документи могли, начебто, згоріти на догоду високопосадовцям.

Зокрема, про це йшлося у нещодавніх статтях «Які справи про діяння Сергія Надала певно згоріли у Ніч Гніву» та «В Надала обкрадали навіть дітей». В першому інформаційному повідомленні йдеться про кримінальне провадження № …4710, від 27.12.2012 р. на основі звернення депутата обласної ради щодо зловживань під час благоустрою бул. Данила Галицького. В другому – про кримінальне провадження № …1960 від 18.05.2013 р. щодо зловживань посадовців під час проведення тендера на закупівлю молокопродуктів.

За фактами даних публікацій, як і за попередніми, керівництвом міліції проведена перевірка. Встановлено, що матеріали по даних кримінальних провадженнях не були знищені, усі документи є в наявності.

Співробітники слідчого відділу провели повне та об'єктивне розслідування обох справ. Були опитані свідки, вилучалась бухгалтерська документація. Також проведено ряд перевірок із залученням спеціалістів Державної фінансової інспекції у Тернопільській області.

У результаті проведених слідчих дій кримінальні провадження закрито на підставі п.2ч.1. ст. 284 КПК України.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: психологи-рятувальники ...
Наступна новина: Львівщина: допоможіть ...

КОМЕНТАРІ