Тернопільська обласна рада зорганізовує збір теплих речей для вояків та доставить їх на місце дислокації напередодні професійного свята військових

Тернопільська обласна рада зорганізовує збір теплих речей для вояків та доставить їх на місце дислокації напередодні професійного свята військових

28.11.14 11:44 0 718
Шановні краяни!

Незабаром, 6 грудня, Українська держава відзначатиме День Збройних Сил України. Нині це свято, як ніколи раніше набуло реального, цілісного змісту. Адже практично кожен українець розумом та серцем відчув місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни. На жаль, лихо прийшло на нашу землю – анексований Крим, неоголошена війна на Сході та зруйновані, понівечені на початок 2014 року збройні сили. Однак українці, що піднялись проти злочинної влади, протиставили злу власний героїзм та відданість – армія стала воістину народною, частиною великої країни. З перших днів воєнних дій стало зрозуміло – забезпечення військ незадовільне. Тож вся Україна взялась допомогти своїм захисникам. Чимало зроблено і областю.

ж напередодні свята Збройних Сил України, а отже – свята усіх нас, необхідно допомогти нашим синам, батькам, братам, товаришам, котрі відстоюють право усіх нас жити у незалежній державі, побороти холод.

Тернопільська обласна рада зорганізовує збір теплих речей для вояків шостого окремого мотопіхотного батальйону. А саме – необхідні нашим землякам армійцям – термобілизну, зимові берці, електричні обігрівачі, які будуть доправлені на місце дислокації напередодні професійного свята військових. Просимо усіх небайдужих доєднатись до благодійної акції.

Шановні тернополяни !

Пам'ятаймо: нині держава перебуває у найважчій ситуації з часу незалежності. У ці буремні дні гинуть наші вояки, сміливці ціною власного життя та здоров'я відстоюють суверенітет та цілісність України. Серед них чимало наших краян. Допоможімо армії!

Голова обласної ради Василь Хомінець

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За несплату аліментів ...
Наступна новина: Польські виші щороку ...

КОМЕНТАРІ