Житомирські дільничні припинили бізнес

Житомирські дільничні припинили бізнес "дистриб'ютора" коньяку

28.11.14 10:21 0 754
Правоохоронці встановили, що 33-річний житомирянин продавав на ринку вартісне спиртне, яке… викрадав у місцевих супермаркетах. Вирушивши за черговою «партією товару», він попався «на гарячому».

Зникнення елітного алкоголю з полиць супермаркету під час інвентаризації виявили його працівники. Аналогічну пропажу помітили й в іншому магазині цієї ж торгівельної мережі. Відповідна заява надійшла до дільничного інспектора міліції, відтак правоохоронець під час перевірки повідомлення переглянув відеозаписи з камер спостереження, встановлених у торгівельному залі. Саме тоді він помітив підозрілого молодика, якого пригадали й працівники торгівельних закладів: той час від часу крутився поблизу відділу з алкоголем.

- Отримавши портрет підозрюваного, я вирішив опитати місцевих жителів, адже крадіжки він вчиняв в одному мікрорайоні, тому, скоріше за все, чоловік мав би проживати неподалік, - розповідає дільничний інспектор міліції Житомирського МВ УМВС Володимир Мошківський. – Уже за деякий час я знав ім'я можливого крадія. Залишилося його розшукати.

Втім, любитель коньяку «знайшовся» сам: під час чергової спроби поцупити пляшку спиртного вартістю понад 400 гривень, його помітили охоронці крамниці та викликали міліцію.

Крадієм виявився 33-річний місцевий житель. Чоловік пояснив правоохоронцям, що, мовляв, треба годувати родину, тому придумав такий бізнес. Він викрадав спиртне тільки однієї марки та продавав на ринку утричі дешевше, пояснюючи покупцям, що реалізує «за ціною виробництва».

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років. Крім того, проводиться перевірка причетності чоловіка до інших аналогічних правопорушень, адже за деякими даними він неодноразово з'являвся на ринку з «вигідною пропозицією».

Наталя Тимчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Ми чекатимемо усіх ...

КОМЕНТАРІ