На Хмельниччині співпраця міліції з громадськими формуваннями дає позитивний результат

На Хмельниччині співпраця міліції з громадськими формуваннями дає позитивний результат

29.11.14 09:03 0 709
Уже майже 3 роки на базі приватної охоронної фірми «Гепард» успішно функціонує громадське формування, члени якого допомагають забезпечувати порядок у місті Дунаївці Хмельницької області.

Діє громадське формування на основі затвердженого статуту, який погоджений з керівництвом Дунаєвецького райвідділу міліції, та має свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи. До складу громадського формування входить 61 особа. Усі вони забезпечені форменим одягом та посвідченнями. В розпорядженні помічників міліціонерів є 3 службові автомобілі.

Відповідно до складених графіків, члени громадського формування спільно з працівниками міліції щодня патрулюють вулиці міста та забезпечують охорону громадського порядку.

Вкрай цінною і важливою є допомога «гепардів» під час проведення в Дунаївцях масових заходів як то святкування Великодня, Дня Перемоги, Нового року тощо. Впродовж останніх років під час проведення зазначених заходів не було допущено грубих порушень громадського порядку, масових безладів, вчинення тяжких кримінальних правопорушень. Це стало результатом спільних скоординованих та злагоджених дій працівників правоохоронних органів та членів громадського формування.

Також представники формування надають допомогу дільничним інспекторам Дунаєвецького райвідділу міліції по проведенню профілактичної роботи з особами, які зловживають спиртними напоями та допускають насильство в сім'ях.

Очолює громадське формування Микола Севастьянов, колишній працівник Дунаєвецького райвідділу міліції. Після виходу на заслужений відпочинок Микола Михайлович не залишився байдужим до обстановки, яка складається у Дунаївцях, та до цього часу прикладає максимум зусиль для забезпечення правопорядку у місті.

Громадське формування, що діє на території Дунаєвецької міської ради, визнано одним із кращих в Україні. Микола Севастьянов неодноразово нагороджувався почесними грамотами за сприяння органам внутрішніх справ та регулярно ділиться своїм досвідом на різноманітних форумах та конференціях.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: подяка!
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ