«Перша кров за Незалежність» – новий спецпроект аналітично-інфомаційного вечора «Погляд на тиждень»

«Перша кров за Незалежність» – новий спецпроект аналітично-інфомаційного вечора «Погляд на тиждень»

29.11.14 13:51 0 772
У ніч з 29-го на 30-те листопада виповнюється рівно рік від часу побиття правоохоронцями студентів на Майдані Незалежності, що страйкували за євроінтеграцію Україну. В пам'ять сумної річниці журналісти аналітично-інформаційного тижневика «Погляд на тиждень» телеканалу ZIK підготували спецпроект – «Перша кров за Незалежність», який вийде в ефір у суботу, 29 листопада, о 21:00.

«Події ночі з 29-го на 30-е листопада, на нашу думку, підштовхнули до того, що просто «один із протестів» переріс у масштабний Майдан, який врешті змінив владу у країні – зазначає керівник проекту «Погляд на тиждень» Віталій Крутяков. – Тому через рік ми по особливому хочемо згадати ту подію. Уже традиційно ми розглядатимемо її під різними кутами у двох студія проекту – львівській та київській.

Працюватиме і вуличний майданчик на Майдані Незалежності, де, власне, і відбулося побиття студентів. Відтак прості глядачі також зможуть долучитися до нашої розмови. Ми спробуємо відповісти на запитання, коли будуть покарані відповідальні за те побиття».

Серед гостей проекту очікуються представники СБУ та правозахисники. А також постраждалі під час тієї кривавої ночі.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Леонід Бицюра: «Наше ...
Наступна новина: Україна та Угорщина ...

КОМЕНТАРІ