Землевпорядники Житомирщини зареєстрували 30221 земельну ділянку

Землевпорядники Житомирщини зареєстрували 30221 земельну ділянку

29.11.14 15:59 0 663
З початку 2014 року фахівці землевпорядної служби Житомирської області зареєстрували в Національній кадастровій системі 30221 земельну ділянку та видали 24210 витягів із Державного земельного кадастру.

Загалом землевпорядники області отримали від громадян 54778 заяв: 30532 – щодо реєстрації земельної ділянки та 24246 – щодо надання відомостей із кадастру. На спеціалісти опрацювали 56508 заяв, поінформували у Головному управлінні Держземагентства у області.

Довідково:

Оформлення права власності на землю включає в себе безпосередньо реєстрацію земельної ділянки в Національній кадастровій системі, а завершенням процедури є реєстрація права власності в Державній реєстраційній службі України.

Процедура реєстрації земельної ділянки також буде необхідною на стадії приватизації землі, тобто набуття права власності на земельну ділянку із земель комунальної або державної власності.

Надання послуг з реєстрації земельних ділянок належить до компетенції територіальних відділів Держземагентства України. Реєстрація ділянки здійснюється кадастровим реєстратором, після чого ви зможете ідентифікувати ділянку в Державному земельному кадастрі.

Для цього стане в нагоді публічна кадастрова карта України http://www.map.land.gov.ua/kadastrova-karta

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ