«Динамо» вийшло до плей-оф Ліги Європи

«Динамо» вийшло до плей-оф Ліги Європи

29.11.14 17:26 0 797
Київське «Динамо» за тур до завершення групового турніру футбольної Ліги Європи гарантувало собі місце в 1/16 фіналу цього змагання. Динамівці на своєму полі були сильнішими за португальський «Ріу Аве» (2:0) і набрали 12 очок. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Найближчим переслідувачем киян є данський «Ольборг», який після перемоги над румунським «Стяуа» (1:0) має дев’ять очок. Для того, щоб стати першими в групі, динамівці мають в останньому турі не програти румунам у Бухаресті.

Попри поразку з рахунком 1:2 в Італії від «Інтера», дніпропетровський «Дніпро» збергіає шанси на вихід до плей-оф. Для цього в останньому матчі в Києві команда Мирона Маркевича має переграти французький «Сент-Етьєн» і сподіватися, що азербайджанський «Карабах» не виграє у «Інтера».

Зараз у «Дніпра» чотири очки, по п’ять після нічиєї між собою мають «Сент-Етьєн» і «Карабах», «Інтер» з 11 очками достроково став першим.

Останній український учасник Ліги Європи харківський «Металіст» зазнав п’ятої поразки поспіль. У Туреччині харків’ян переграв «Трабзонспор» – 3:1.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Безпека руху в дійових ...
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ