В Чернівецькій області безпека руху в дійових особах і виконавцях

В Чернівецькій області безпека руху в дійових особах і виконавцях

29.11.14 15:58 0 818
Працівники УДАІ УМВС України в Чернівецькій області охоче відгукуються на запрошення педагогів відвідати навчальні заклади, дошкільні установи.

Лекції, бесіди, уроки на тему безпеки дорожнього руху у виконанні людей «в погонах» діти сприймають з особливою зацікавленістю. Відтак і профілактичний ефект від таких зустрічей кращий.

Наразі ж запрошення до дошкільного навчального закладу «Вербиченька» у Чернівцях мало дещо інший характер. У рамках Тижня безпеки дорожнього руху тут підготували виставу на тему дотримання Правил дорожнього руху. Отож, гості не лише поспілкувались з вихованцями закладу, але й стали глядачами справжнього театралізованого дійства з казковими героями, цікавими сюжетами, змаганнями, вікторинами.

Працівники ДАІ висловили вдячність педагогічному колективу за змістовний високоестетичний захід, що у сприйнятливій для дітей формі пропагує повагу до Правил дорожнього руху, сприяє засвоєнню необхідних знань і навиків. На згадку про зустріч гості подарували дітям Куточки безпеки дорожнього руху.

Цього ж дня працівники ДАІ відвідали комунальний заклад «Чернівецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2», де провели урок з дітьми з особливими потребами. Спілкування відбувалось з допомогою сурдоперекладача. Однак, це не завадило взаєморозумінню, закріпленню дітками життєво необхідних норм і правил поведінки на дорогах і вулицях.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

(за матеріалами УДАІ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ