В Чернівецькій області рятувальники роз’яснювали правила безпеки працівникам аеропорту

В Чернівецькій області рятувальники роз’яснювали правила безпеки працівникам аеропорту

29.11.14 08:10 0 742
Працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області продовжують здійснювати активну інформаційно-роз’яснювальну роботу зі співробітниками різних підприємств та організацій краю. В ході таких рейдів з персоналом проводиться профілактична робота, метою якої є запобігання виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події.

Зокрема, 27 листопада співробітники інженерно-інспекторського складу Управління відвідали міжнародний аеропорт «Чернівці», що знаходиться по вул. Чкалова в обласному центрі. В ході зустрічі, рятувальники здійснили роз’яснювальну бесіду з працівниками аеропорту, під час якої людям нагадали правила пожежної безпеки, вручили відповідні пам’ятки та листівки. З особами, відповідальними за протипожежний стан, було проведено додаткові інструктажі. Окрім цього, співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області оглянули наявні первинні засоби пожежогасіння, їхню укомплектованість та технічний стан. Також рятувальники продемонстрували як з їхньою допомогою ліквідувати пожежу, якщо виявити її на початковій стадії горіння. Насамкінець рейду, рятувальники ознайомилися з технічною справністю пожежних автомобілів, які є на охороні пожежної безпеки в аеропорті.

Така профілактична робота здійснюються на підприємствах і організаціях всієї Чернівецької області. «Основним завданням таких рейдів є нагадування людям про важливість постійного дотримання правил безпеки для недопущення виникнення пожеж. Завдяки цьому можна запобігти біді» – зазначив заступник начальника Управління з державного нагляду та контролю підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ