Чернівецька область: внаслідок пожежі загинула людина

Чернівецька область: внаслідок пожежі загинула людина

29.11.14 11:00 0 791
27 листопада в місті Сокиряни по вул. Окницькій внаслідок пожежі в житловому будинку загинув місцевий мешканець 1955 року народження. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не направлялися, оскільки пожежа самоліквідувалася. Як з’ясувалося, чоловік проживав сам. Вранці до нього прийшов родич, який вже виявив домовласника без ознак життя і допомогти йому вже не було змоги. Попередньою причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу в місто Сокиряни для встановлення причини смерті.

У Чернівцях по вул. Лук’яна Кобилиці сталася пожежа в прибудові до житлового будинку. Складність пожежі полягала в тому, що стіни прибудови були оздоблені легкозаймистими матеріалами. Внаслідок цього полум’я швидко поширювалося і охопило площу 75 кв.м.. Пожежу помітили мешканці сусіднього будинку. Вони відразу повідомили про подію на спецлінію 101. За лічені хвилини за місцем виклику прибули рятувальники двох пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено частково прибудову. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів від знищення вдалося врятувати житловий будинок. Постраждалих на пожежі немає.

Ще одна пожежа сталася в господарській будівлі у місті Вашківці Вижницького району. Рятувальники, які прибули на місце події, ліквідували пожежу, запобігли подальшому розповсюдженню вогню. Полум’ям знищено господарські речі, пошкоджено частково перекриття. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие бывают перфораторы
Наступна новина: У Львові у Стрию водій ...

КОМЕНТАРІ