Валерій Зінченко: "Боротися із контрабандою потрібно спільними зусиллями!"

Валерій Зінченко: "Боротися із контрабандою потрібно спільними зусиллями!"

29.11.14 12:26 0 793
На цьому начальник УМВС України в Чернівецькій області наголосив під час міжвідомчої наради, яка проводилася спільно із т.в.о. начальника Управління СБУ Юрієм Федонюком, заступником прокурора області Ігорем Мустецою та командиром Чернівецького прикордонного загону Віктором Явтушенком.

Нарада проходила у двох районах Чернівецької області – Кельменецькому та Сокирянському. Вони були обрані не випадково. Адже саме на території цих двох адміністративних одиниць простягається державний кордон між Україною та Молдовою.

Начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко наголосив, що наразі одні із основних завдань правоохоронних органів – це спільно боротися із таким ганебним явищем як контрабанда підакцизних товарів. Всі ми чудово знаємо, як незаконно завезені цигарки та спирт шкодять економіці нашої держави. І замість того, аби поповнювати бюджет країни, в такий нелегкий час контрабандисти лише збільшують у ньому фінансову дірку, - зазначив очільник буковинського міліцейського відомства. Тож особовий склад районів був націлений на активізацію боротьби із контрабандою та корупцією.

В той же час т.в.о. начальника УСБУ в Чернівецькій області Юрій Федонюк підкреслив, що за порушення Закону відповідатимуть всі, в тому числі і працівники правоохоронних органів. Ви повинні повсякчас пам'ятати ваше основне призначення – боротися із злочинністю. В тому числі, і в економічній сфері. Ніхто не має індульгенції, кожен відповідатиме за свої вчинки. І відповідальність ця – не лише позбавлення роботи, але й свободи.

Заступник прокурора Чернівецької області Ігор Мустеца звернув увагу правоохоронців на те, що як ніколи потрібно подолати цю проблему, повернути довіру суспільства до правоохоронних органів. А найкраще це можна зробити, показавши реальний результат у боротьбі із контрабандою та корупцією.

Вирішити проблему незаконного переміщення через кордон підакцизних товарів можна лише спільними зусиллями усіх силових структур, - зазначив Віктор Явтушенко, командир Чернівецького прикордонного загону. У нас є усі необхідні сили та засоби, аби зупинити діяльність нелегальних горе-підприємців. Наша основна спільна задача нині – забезпечити порядок на кордоні та прикордонних територіях.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: Леонід Бицюра: ...

КОМЕНТАРІ