В Чернівецькій області чарка "оковитої" для друга коштувала чоловікові чотирьох мішків цукру

В Чернівецькій області чарка "оковитої" для друга коштувала чоловікові чотирьох мішків цукру

29.11.14 08:48 0 888
Кіцманські правоохоронці викрили крадія, котрий поцупив солодкий продукт у свого знайомого.

Як з'ясувалось, зловмисник прийшов до чоловіка у гості, щоб хильнути горілочки. Молодики сіли за стіл та добре побенкетували. Після розпиття спиртного майбутній потерпілий сп'янів і пішов трохи відпочити. А зловмисник залишився наодинці та почав нишпорити кімнатами чоловіка. Одним із перших, що впало в очі крадію, був цукор, котрий лежав у коморі. Не гаючи ні хвильки часу, зловмисник вхопив його та чкурнув подалі з будинку. Але добре протверезівши, господар помітив нестачу солодкого продукту і не розгубився, а одразу викликав працівників міліції.

На місце події негайно прибули працівники міліції. Аби встановити особу зловмисника правоохоронці опитали місцевих мешканців, а особливо потерпілого, котрий розповів, що бенкетував із знайомим, після чого сп'янів та пішов відпочити, - розповів начальник Кіцманського райвідділу Микола Гамбарнюк.

Отримана інформація від громадян і потерпілого допомогла правоохоронцям знайти крадія. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 27-річний мешканець села Малятинці.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Тернополі дискутують про ...

КОМЕНТАРІ